Sales Brochures Museum

of Lost Brands

Welcome

This is the new site of the Sales Brochures Museum. Responsive this time, so it will look good on most smartphones and tablets. Other problems have been solved as well, but there remains a problem with the drop-down navigation menu on some devices. The menu works perfect in all browsers on Windows and Android devices, but there is a persistent problem with Safari, especially on iOS devices. New Apple users are advised to read the help page to learn about the brochures' viewing controls: click or tap on the encircled i in the header section.

Welkom

Dit is de nieuwe site van het Sales Brochures Museum. Deze versie is nu aangepast voor smartphones en tablets; dat heet responsive design. Er zijn ook allerlei problemen opgelost, maar er is nog steeds een probleem met het dropdown menu op sommige apparaten. Het menu werkt perfect in alle browsers onder Windows en Android, maar niet in (alle versies van) Safari, speciaal onder iOS. Nieuwe bezoekers met een Apple apparaat adviseer ik derhalve om de help pagina te raadplegen om te zien hoe je door de folders moet navigeren: klik of tap op de omcirkelde i in de kopsectie.

New in the collection

Sunbeam 1250/1500 stationcar de luxe sales brochure cover 1972

Sunbeam stationcar de luxe

year: 1972